Támogassa adományával az Elveszett Állatok Alapítványt!

 
Bankszámlaszám: 16200168-00260620
Adószám: 18113633-1-41


Közhasznú Alapítványunk céljának rövid bemutatása
 - A növekvő létszámú elárvult, sérült, beteg, segítségre szoruló, hátrányos helyzetű, elesett, kidobott, gazdátlan állatok védelmezése, gyógyítása, lehetőség szerint gazdához való juttatása.
 - A társ- és hobbiállatok életkörülményeinek javítása.
 - Az ember és az állat kapcsolati kultúrájának alakítása.
 - A természeti- társadalmi környezet védelme.
 - A fiatalok oktatása a helyes körültekintő és felelősségteljes állattartásról.

Hatékony működésünk közigazgatási/hatósági szervek, magánszemélyek és társadalmi szervezetek támogatásán, adományokon alapul.

Miért, és mit csinálunk a befolyt pénzzel? Sok mindent. Azokat az állatokat, amelyeket elgázolva, félig megfagyva, kiszáradva, összetörve hoznak be hozzánk, ebből a pénzből gyógyítjuk, kezeljük, oltjuk, chippel látjuk el, és amíg nálunk vannak, gyógyszerezzük és etetjük. Amikor gazdát találunk számukra, még akkor sem engedjük el egészen mancsukat, mert ha szükség van ránk, a további oltásokat, esetleges gyógykezeléseket is ebből a pénzből próbáljuk meg a lehető legnagyobb mértékben fedezni. A kóborló állatokat befogásuk után is ebből az összegből parazita-mentesítjük, etetjük, almozzuk, ivartalanítjuk, chippezzük.

Bár nem kerül pénzbe, de munkatársaink megpróbálják a néha vad, barátságtalan, bizalmatlan, rettegő állatokat sok-sok szeretettel és odafigyeléssel szocializálni. Szeretnénk, ha úgy kerülnének új gazdájukhoz, hogy a jövendő években társ és jó barát váljon belőlük.

A kispénzű, nehéz anyagi helyzetben élő, vagy idős emberek sokszor egyetlen társukat - kutyájukat, macskájukat - hozzák el, néha súlyos betegen. A drága gyógyszereket, költséges műtéteket semmilyen módon nem tudnák fedezni. Az Önök adóforintjait erre is fordítjuk azért, hogy embertársaink pár nap múlva gyógyult barátjukkal mehessenek haza, és még hosszú ideig éljenek együtt kedvencükkel.

Óvodákban, iskolákban csaknem minden nap megjelennek munkatársaink, akik - hol élő állattal, hol vetítéssel, előadásokkal - az Önök gyerekeinek mutatják be, mesélik el, hogyan tudnak felelős állattartókká válni, hogyan lesznek tisztességes állatbarátok, hogyan ismerhetik és védhetik meg még jobban környezetüket. Megtanítjuk őket, milyen módon élhetnek együtt kedvenceikkel, mert ha a Földön nem lennének állatok, emberi élet sem volna…

Köszönjük!

Kapcsolat

Elveszett Állatok Alapítvány


Adószám: 
18113633-1-41
Bankszámlaszám:
16200168-00260620
Email:
info@elveszettallatok.hu

 
Kuratórium elnöke:
dr. Varga József
Telefon: 06-1-240-9780

  


Partnerünk

ELVESZETT ÁLLATOK GYÓGYÍTÓ, ELLÁTÓ, ELHELYEZŐ ALAPÍTVÁNYCopyright © 2018. Minden jog fenntartva.